Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η σεξουαλική συμπεριφορά των ζωδίων!!

Όπως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, έτσι και στον έρωτα η συμπεριφορά και το προφίλ του καθενός μας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το γενέθλιό μας ζώδιο.
Φυσικά κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός, καθένας μας κουβαλάει προηγούμενες εμπειρίες στον έρωτα που είτε άφησαν πληγές είτε μας εξόπλισαν με εφόδια για να γίνουμε καλύτεροι σύντροφοι και ερωτικοί παρτενέρ. Γι’ αυτό άλλωστε κάθε ερωτική σχέση είναι μοναδική αφού τα δύο μέρη της ερωτικής «συνάρτησης» είναι κι αυτά μοναδικά.
Όπως και να ‘χει πάντως, τα άστρα είναι μια καλή αρχή για να ξέρουμε τι να περιμένουμε από μια γνωριμία, πως αντιλαμβανόμαστε εμείς ή το αντικείμενο του πόθου μας τον έρωτα και, φυσικά, τι είναι εκείνο που ξετρελαίνει τον καθένα.
Για πάμε λοιπόν, να δούμε την σεξουαλική συμπεριφορά των ζωδίων. Πως αντιλαμβάνεται το κάθε ζώδιο το σεξ; Τι ζητά από τον/την σύντροφό του; Και φυσικά… ποιο είναι το μυστικό «κουμπί» του κάθε ζωδίου;
 


ο Κριός…
…προτιμά να είναι ο κυνηγός, παρά το θήραμα, γι’ αυτό απλώς δώστε άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυνηγήσει. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο του, το κεφάλι και το πρόσωπο και σημείο κλειδί, η ανυπομονησία και ο εύθικτος εγωισμός του.


 
ο Ταύρος…
δίνει την εντύπωση συντηρητικού τύπου, που στην πραγματικότητα βρίσκονται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων. Δε βιάζεται και δίνει μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά.


ο Δίδυμος…
…ενδιαφέρεται για το ερωτικό παιχνίδι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Παίξτε μαζί του με έξυπνα ευφυολογήματα που να υπονοούν τις εμπειρίες σας. Η φαντασία τον οδηγεί σε αναζητήσεις για περίεργες μορφές ερωτικής ικανοποίησης. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο, τα χέρια, οι παλάμες, οι ώμοι. Κλειδί της ερωτικής του συμπεριφοράς, η συνεχής πληροφορία, ήχου και εικόνας η οποία τον εξιτάρει.

ο Καρκίνος…
ευαίσθητος και συναισθηματικός τύπος, είναι πολύ συνεσταλμένος απέναντι σε όποιον δεν τον γνωρίζει καλά.  Δώστε του απευθείας ή μέσω κοινών γνωριμιών στοιχεία που να τονίζουν τη σταθερότητα σας. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το στήθος και κλειδί της ερωτικής του συμπεριφοράς, ο ρομαντισμός και το συναίσθημα.

ο Λέων…
…χρειάζεται να του δείξετε το θαυμασμό και την εκτίμηση σας  και να τον επιβεβαιώσετε για την μοναδικότητα του. Είναι άνθρωπος τολμηρός, δυνατός και απίστευτα θαρραλέος και τον ενδιαφέρει να εξασφαλίσει το θαυμασμό σας. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο, η πλάτη τους και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς, η αριστοκρατική έκφραση και ο θαυμασμός στο πρόσωπο του.

ο Παρθένος…
…η εντύπωση που δίνει δεν έχει να κάνει με αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Δεν επιτρέπει εύκολα να τον πλησιάσει ο οποιοσδήποτε, αλλά δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτούς που θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο, το στομάχι του και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς, η ευγένεια, η καθαριότητα και η πρωτοτυπία.

ο Ζυγός…
…αγαπά την πολυτέλεια και ξέρει να ξεχωρίζει την ποιότητα. Βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον είναι προσεγμένο και διακριτικό προτού φτιάξετε ατμόσφαιρα. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το κάτω μέρος της πλάτης, οι γλουτοί και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς, τα ωραία λόγια και τα τρυφερά υπονοούμενα.

ο Σκορπιός…
 …παθιασμένος ερωτύλος που καθοδηγείται από μια συναρπαστική φαντασία σε πειραματισμούς, με σκοπό την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση. Η μυστηριώδης γοητεία του σκορπιού ταράζει και τους πιο σεμνότυφους, γι’ αυτό να είστε κυριολεκτικά «έτοιμοι για όλα» όταν προσεγγίσετε ένα σκορπιό. Ευαίσθητο σημείο του, τα όργανα αναπαραγωγής και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς, η προκλητική θέση του «δεν υπάρχει τίποτα να με σταματήσει»!

ο Τοξότης…
…ενθουσιώδης, εύθυμος και ενδιαφέρων συνομιλητής, γι’ αυτό φροντίστε να τον πλησιάσετε άνετα και με διάθεση χαλαρή. Προσκαλέστε τον για μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό, αρκεί να έχετε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τη διαδρομή! Ευαίσθητο σημείο του, οι μηροί και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς, οι συνεχείς περιπέτειες.

ο Αιγόκερως…
…η ζωή του είναι άψογα οργανωμένη και δύσκολα ξεφεύγει από το πρόγραμμα. Αλλά να είστε σίγουροι πως κάτω από την επιφανειακή ηρεμία του σιγοκαίει μια φλόγα που χρειάζεται μόνο την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί. Ευαίσθητο σημείο του, τα γόνατα και κλειδί της ερωτικής  του συμπεριφοράς, οι προγραμματισμένες κινήσεις που τους εξασφαλίζουν άνεση και σιγουριά.

ο Υδροχόος…
…ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους ως οντότητες, ως προσωπικότητες, γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά προτού ξεκινήσετε να τον προσεγγίσετε σε ερωτικό επίπεδο. Είναι άνθρωπος που αγαπά την πρωτοτυπία στις σχέσεις και δε μπορεί να ζει σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες. Ευαίσθητο σημείο του οι γάμπες και οι αστράγαλοι, ενώ κλειδί της ερωτικής συμπεριφοράς του, η ελεύθερη έκφραση του λόγου και των πράξεων του και η εγκεφαλική διέγερση του συντρόφου του.  

ο Ιχθύς…
…είναι άνθρωπος ευαίσθητος και ρομαντικός που μαγεύεται από τα μυστήρια της ζωής, από τα όνειρα. Ευαίσθητο σημείο του, τα πόδια και κυρίως οι πατούσες, ενώ κλειδί της ερωτικής του συμπεριφοράς, η δραματική ατμόσφαιρα, το μυστήριο και ο αισθησιασμός.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου