Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Το τέλος του κόσμου... "αναβάλλεται"! Το 2012, μια συνηθισμένη χρονιά!



Ακούσατε τις φήμες, παρακολουθήσατε τις τηλεοπτικές εκπομπές, διαβάσατε τα βιβλία και είδατε τις ταινίες που προβλέπουν πως το 2012 ο πλανήτης μας θα καταστραφεί. Τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε: τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί, διαβεβαιώνουν οι επιστήμονες της ΝΑSΑ και εξηγούν το γιατί.





Τη δεκαετία του 1970 ο Ζεκάρια Σίτσιν έγραψε λογοτεχνικά βιβλία για τον αρχαίο πολιτισμό των Σουμέριων στα οποία ανέφερε ότι βρήκε και μετέφρασε σουμερικά κείμενα που αναφέρονται στον πλανήτη Νιμπίρου, ο οποίος πραγματοποιεί μια περιφορά γύρω από τον Ήλιο κάθε 3.600 χρόνια. Ανέφερε επίσης ιστορίες για «αρχαίους αστροναύτες» που επισκέπτονταν τη Γη από έναν πολιτισμό εξωγήινων που ονομαζόταν Ανουνάκι. Αυτές οι ιστορίες μαζί με τις αφηγήσεις μέντιουμ για επαφή τους με εξωγήινους και ο συνδυασμός με το ημερολόγιο των Μάγιας έφτιαξαν το μεγαλύτερο καταστροφολογικό παραμύθι του καιρού μας: Ήδη έχουν γραφεί 6 βιβλία που πωλούν εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν γυριστεί τρεις ταινίες- η πρώτη προβάλλεται από χθες στις κινηματογραφικές οθόνες της χώρας μας οι οποίες θα γεμίσουν από ηπείρους που διαλύονται, αστεροειδείς που συγκρούονται, πόλεις που φλέγονται και τσουνάμι που ρίχνουν αεροπλανοφόρα πάνω στον Λευκό Οίκο. Το μότο της ταινίας είναι: «Ανακαλύψτε την αλήθεια».

Η διάψευση
Αυτό ακριβώς αποφάσισαν να κάνουν οι επιστήμονες της ΝΑSΑ, οι οποίοι στην επίσημη ιστοσελίδα της διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε επερχόμενη καταστροφή. «Τα τελευταία χρόνια», λέει χαρακτηριστικά ο αστρονόμος Ντέιβιντ Μόρισον, «έχω απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις για το θέμα του 2012 και την υποτιθέμενη απειλή που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί». Για να πείσουν ακόμα και τους πλέον σκεπτικιστές, οι επιστήμονες απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν τεθεί, όλες τις ιστορίες που αναφέρονται και όλα τα σενάρια, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο την επιστημονική σκέψη και ανάλυση. Το 2012 θα είναι άλλη μια χρονιά στην ιστορία της ανθρωπότητας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου