Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τελικά η 11/11/11 έφτασε.. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μέρα ή μήπως όχι;

Έφτασε η μέρα με τους πολλούς άσσους: 11 /11/11.
Εδώ και ένα αιώνα έχει να εμφανιστεί τέτοια ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά και αυτό θα συμβεί αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011.

Για τους περισσότερους δεν είναι παρά ένα «παιγνίδι» των αριθμών, αλλά για άλλους δεν είναι καθόλου έτσι: μερικοί θεωρούν την ημερομηνία άκρως ευνοϊκή από κοσμικής απόψεως και άλλοι το ακριβώς αντίθετο, καθώς τη θεωρούν γρουσούζικη, χωρίς να λείπουν και οι απαραίτητοι εσχατολόγοι και καταστροφολόγοι που δεν αποκλείουν τη συντέλεια του κόσμου (προλαμβάνοντας όσους υποστηρίζουν ότι, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, αυτό θα συμβεί στις 21/12/2012!).

Ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους η «επιστήμη» της αριθμολογίας απέδιδε απόκρυφη σημασία -θετική ή αρνητική- στους αριθμούς και αυτή η πίστη -γιατί περί πίστης πρόκειται, σύμφωνα με τους επιστήμονες- έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα. Το κακό είναι ότι, σύμφωνα αυτές τις αρχαίες μυστικές πεποιθήσεις, το 11 (και η ημερομηνία της 11ης Νοεμβρίου 2011 δυστυχώς περιέχει τρία «11» στη σειρά) βρίσκεται ανάμεσα στους «θείους» αριθμούς 10 και 12 και το 11 έχει κακή, μα πολύ κακή σημασία. Αν έχεις τρία 11 στη σειρά, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο;


Διαβάστε αναλυτικά >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου