Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

''Ζέσταμα'' εν όψει Σαββατοκύριακου..

   Δε τα πήγαμε καλά την Τρίτη καθώς πέρασε μόνο μία από τις τέσσερεις πρτάσεις μας. Επιστροφή στα πρωταθλήματα από σήμερα με την ελπίδα για περισσότερες επιτυχίες!!
   Το διπλό της Λεβερκούζεν (2,35), ο άσσος της Ταραγονα (2,20), και τα under (1,70) στα ματς της Μερσίν με την Τραμπζονσπόρ και της Τουλούζ με την Λιλ (1,50) είναι οι βασικές μου σκέψεις για σήμερα.
   Σίγουρα η Λεβερκούζεν έχει απέναντι της μια φορμαρισμένη Καιζερσλάουτερν αλλά έχει καλή παράδοση και κάποια στιγμή πρέπει να βγάλει τη δεδομένη δυναμική της. Θεωρώ τις αποδόσεις πολύ καλές και θα πάρω το ρίσκο.
  Η Ταραγόνα δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και έχει την κατάλληλη ευκαιρία να πετύχει ακόμη μια νίκη που θα την βοηθήσει να φύγει από τις τελευταίες θέσεις. 
  Στα άλλα δύο παιχνίδια δεν περιμένω να πάρουν οι αντίπαλοι μεγάλα ρίσκα και εάν δεν υπάρξουν γρήγορα γκολ δύσκολα θα ξεφύγουν από το Χ και βέβαια το under. Ίσως αξίζει το ρίσκο και στο αγαπημένο σκορ της Λιλ, το 1-1.
    Άλλες σκέψεις για σήμερα είναι τα over της Σταντάρ Λιέγης και του Μόναχο 1860 καθώς και οι νίκες των Λυών και Ντούισμπουργκ.

  Καλή τύχη στις επιλογές σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου