Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τι ζώδιο... είπαμε πως είσαι;;!

Μια άλλη προσέγγιση των χαρακτηριστικών των ζωδίων.. Κάπως πιο εύθυμη, βέβαια ίσως και λίγο εκνευριστική καθώς δίνει μεγαλύτερο βάρος στα αρνητικά στοιχεία του κάθε ζωδίου, αλλά...

μην πειραχτείτε, προσπαθείστε να βελτιωθείτε...




οι Κριοί


Είστε συντηρητικοί και χοντροκέφαλοι, κάποιος κακοπροαίρετος άνθρωπος θα έλεγε πως είστε κότες.. Φοβάστε ακόμη και την ίδια την σκιάς σας, μάλλον τελικά είστε κότες. Είστε ανυπόμονοι και ευέξαπτοι χωρίς οι ίδιοι να προσφέρετε κάτι, θα έλεγε κανείς ότι σκέφτεστε μόνο την πάρτη σας. Αυτό θα το καταλάβει καλύτερα κάποιος αν αναλογιστεί ότι κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι σημαντικό για κάποιον άλλο. Όταν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, πατάτε επί πτωμάτων για να το πετύχετε!

οι Ταύροι


Έχετε αγύριστο κεφάλι θεωρείτε ότι έχετε πάντα δίκιο και δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Είστε ο περίγελος των γύρων σας. Αξιολύπητοι γιατί κοροϊδεύετε ακόμη και τον ίδιο τον εαυτό σας. Είστε βαρετοί όσο δεν πάει, πολλοί θα προτιμούσαν να κάνουν παρέα με ένα σκύλο, παρά με εσάς. Το μόνο που σας ευχαριστεί είναι η μάσα και το χρήμα. Είστε καλόκαρδοι, δυστυχώς όμως δεν ξέρετε να το μετριάζετε οπότε καταντάτε μαλθακοί. Ένα καλό έχετε κι εσείς και το καταστρέφετε κι αυτό!

οι Δίδυμοι

Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι. Δεν έχετε πραγματικούς φίλους και σας μισούν όλοι και εσάς και το δεύτερο πρόσωπο που βλακωδώς  προσπαθείτε να κρύψετε. Όλη την ώρα  λέτε άρες μάρες κουκουνάρες και αλλάζετε γνώμη κάθε δέκα δευτερόλεπτα.  Έχετε καβούρια στις τσέπες σας, είστε σφιχτοχέρηδες. Είστε πανούργοι και άπιστοι. Ακόμη και ο σκορπιός στην κακία νιώθει μειονεκτικά μπροστά σας.

οι Καρκίνοι
Είστε κλαψιάρηδες και γκρινιάρηδες, δεν αντέχεστε με τίποτα. Αλλάζετε συμπεριφορά κάθε 10 δευτερόλεπτα, κυκλοθυμικοί δίχως προηγούμενο. Η τσιγγουνιά σας ξεπερνά κάθε προηγούμενο.  Τα καβούρια στις τσέπες σας κάνουνε πάρτυ. Οι μόνοι λόγοι που βάζετε το χέρι σας μέσα εκεί είναι για να ικανοποιήσετε τον εαυτούλη σας ή για να βάλετε λεφτά. Δεν έχετε σκοπό στη ζωή σας και καλύτερα να μην αποκτήσετε γιατί ούτως ή άλλως δε θα τον πετύχετε.


οι Λέοντες
Έχετε μια ολίγον τι λανθασμένη άποψη ότι είστε ηγέτες. Δε θα έλεγε κανείς ότι κόβει και πολύ το μυαλό σας. Είστε πεισματάρηδες και προσπαθείτε να επιβάλλετε τα πιστεύω σας με τυρρανικό  τρόπο. Γνωρίζετε άλλωστε ότι και ο Χίτλερ ήταν Λέων;… Μισείτε να αγνοείστε από τους άλλους, πράγμα το οποίο συμβαίνει όλη την ώρα. Είστε ματαιόδοξοι και κατσούφηδες γεγονός που σας αναδεικνύει ως τη χειρότερη παρέα.


οι Παρθένοι


Είστε δύσπιστοι, δεν πιστεύετε ούτε αυτά που λέτε οι ίδιοι. Γκρινιάζετε διαρκώς και φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους χωρίς κανένα ενδοιασμό. Η κριτική απέναντι στους άλλους είναι το χόμπι σας, χωρίς να καταλαβαίνετε ότι οι ίδιοι είστε ρεμάλια. Δε θα σας χαρακτήριζε κανείς sex machine, μάλλον το αντίθετο. Κοιμάστε την ώρα του σεξ και ο παθητικός ρόλος είναι το φόρτε σας αφού δε χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ. 


οι Ζυγοί

Είστε επιφανειακοί τύποι, δε σας αγγίζει τίποτα. Δε σταματάτε να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να θαυμάζετε αυτό που βλέπετε, οι υπόλοιποι απορούμε «Τι βλέπετε αλήθεια;». Είστε σπάταλοι, τη λέξη αποταμίευση την έχετε διαγράψει από το λεξιλόγιο σας. Είστε αναποφάσιστοι γι’ αυτό και κανείς δεν ασχολείται με τη γνώμη σας. Για το σεξ θα ήταν καλύτερα να μη μιλήσουμε μιας και οι επιδόσεις σας είναι για γέλια.

οι Σκορπιοί

Είστε κακιασμένοι και ζηλιάρηδες ως το κόκκαλο. Κοιμάστε και ξυπνάτε με τη σκέψη της εκδίκησης και βέβαια δε μένετε μόνο στη σκέψη, δε λογαριάζετε τίποτα. Ξέρετε ότι και το δεξί χέρι άλλωστε του Χίτλερ ήταν σκορπιός; ‘’Γλύφετε’’ όποιον και όποια μπορείτε για να κατακτήσετε ότι θέλετε. Είστε εγωιστές, δεν ακούτε κανέναν και πιστεύετε ότι έχετε πάντα δίκιο. Το σεξ ανταγωνίζεται επάξια την εκδίκηση στη σκέψη σας.

οι Τοξότες

Ότι και να συμβαίνει γύρω σας εσείς παραμένετε χαρούμενοι, χαζοχαρούμενοι μάλλον,  μια χαρά ανεξήγητη που δημιουργεί απορίες στους πάντες εκτός από εσάς. Αδιαφορείτε για όλους και όλα, δε σας νοιάζει τίποτα. Δεν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει πως χρησιμεύετε σε κάτι, εκτός από τους ίδιους τους εαυτούς βέβαια. Αλήθεια, πιστεύετε πως χρησιμεύετε σε κάτι;… Αντί για αίμα στις φλέβες κυκλοφορεί αλκοόλ, κοινώς είστε αλκοολικοί του κερατά!

 οι Αιγόκεροι

Η μεγαλομανία σας έχει βαρέσει κόκκινο κι εσείς δε λέτε να το καταλάβετε. Ο εαυτούλης σας είναι πάνω απ’ όλα και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τον ικανοποιήσετε. Πιστεύετε πως ότι λέτε είναι σωστό και δεν αλλάζετε γνώμη ούτε με σφαίρες. Είστε ξετσίπωτοι και αθυρόστομοι. Δεν πιστεύετε τίποτα, ακόμη κι αν το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια απλά αμφισβητείτε τα μάτια σας. Δεν είστε και σαΐνια!

οι Υδροχόοι



Είστε διαβόλου κάλτσα και βρίσκετε πάντα νέους τρόπους για να εκνευρίζετε τους πάντες. Είστε πεισματάρηδες, αν σας μπει κάτι στο μυαλό δε σας το βγάζουν ούτε με εγχείριση. Η ειρωνεία σας ξεπερνάει κάθε όριο. Έχετε πολλούς φίλους, όχι γιατί τους αγαπάτε αλλά επειδή τρέμετε την μοναξιά. Φτάνει πια με την επανάσταση, σοβαρευτείτε λίγο γιατί χανόμαστε.


οι Ιχθείς

Κάνετε ότι σας λένε οι άλλοι, όχι επειδή είστε καλοί, αλλά για να τους γίνεται απαραίτητοι και στη συνέχεια να τους τα πάρετε όλα. Είστε γκρινιάρηδες, δεν κουνάτε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι και τα περιμένετε όλα στο χέρι.  Δεν κάνετε τίποτα χωρίς να έχετε κάποιο συμφέρον, συμφεροντολόγοι με όλη τη σημασία της λέξης. Βρίσκετε τρόπο να σπαταλάτε τα λεφτά των άλλων, αλλά με τα δικά σας είστε σφιχτοχέρηδες. Και αρκετά πια με αυτή την ευαισθησία σας, όλα έχουν και τα όρια τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου