Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τρία όβερ και η Ελλάδα..

  Αρκετά καλά πήγαμε το περασμένο Σάββατο καθώς πέρασαν τέσσερα από τα πέντε σημεία που προτείναμε. Μας ''τα χάλασε'' μόνο η Τουρκία καθώς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ανώτερης Κροατίας.
   Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την οποία επέλεξα  τέσσερα σημεία, τα οποία εμπεριέχουν αρκετά μεγάλο ρίσκο. Όβερ στα παιχνίδια της Πορτογαλίας με τη Βοσνία (1,83),της Κροατίας με την Τουρκία (2,00) και του Μαυροβουνίου με την Τσεχία (2,25) και άσσο στο παιχνίδι της Εθνικής μας. 
Πορτογαλία - Βοσνία: η λογική λέει λίγα γκολ αλλά η εικόνα του πρώτου αγώνα καθώς και η πιθανότητα ενός γρήγορου τέρματος με ωθούν να ''κυνηγίσω΄΄ το ακριβοπληρωμένο όβερ. Μην ξεχνάμε ότι εάν μπει ένα γρήγορο γκολ η ομάδα που θα το δεχτεί θα είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί παίρνοντας κάθε ρίσκο..  
Κροατία - Τουρκία: δύο σενάρια υπάρχουν: είτε η Τουρκία να κατέβει απλά για να περάσει το 90λεπτο, καθώς δεν έχει ουσιαστικές πιθανότητες πρόκρισης, είτε να προσπαθήσει να αποδείξει ότι το σκορ ήταν πλασματικό. Πάω με το δεύτερο που πιθανότατα θα οδηγήσει το παιχνίδι σε γκολ εκατέρωθεν.. 
Μαυρβούνιο - Τσεχία:Οι Τσέχοι έχουν ένα πολύ καλό σκορ που απλά θα προσπαθήσουν να κρατήσουν, οι γηπεδούχοι όμως έχουν μπροστά τους μια ιστορική ευκαιρία που είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ομάδα του Μπράνκο Μπρνόβιτς διαθέτει ικανότατη μεσοεπιθετική γραμμή και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν εύκολα στην κόντρα. Τα παραπάνω με οδηγούν στο ακριβοπληρωμένο όβερ..
Ελλάδα - Ρουμανία: Πιστεύω ότι η εθνική μας ομάδα μπορεί να κρατήσει για ένα ακόμη παιχνίδι το αήττητο απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνεται τα τελευταία χρόνια. Πολύ πιθανή και η ισοπαλία, αφού ο Σάντος θα δοκιμάσει αρκετούς νέους παίχτες.Ασφαλέστερη επιλογή το DNB 1 που παίζεται στο διαδίκτυο γύρω στο 1,50.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!
                              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου